„Rama GRATIS la ochelarii de vedere si la ochelarii de soare cu dioptrie ”

Art. 1. Organizatorul Organizatorul promoţiei este S.C. Profioptic Serv. S.R.L. cu sediul în Iași, Bld. Alexandru cel Bun, nr. 15, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J22/841/2018, Cod de înregistrare fiscală 39143405, telefon: 0745173616, cont. RO77BTRLRONCRT0448466501.

Art. 2. Perioada și locul de desfășurare a promoției Promoția se desfăsoară la punctul de lucru al organizatorului din Iași, B-dul Nicolae Iorga, Nr.39, Bl.H2, în perioada 01 ianarie – 31 Martie 2022.

Art. 3. Dreptul de participareLa această promoție pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 14 ani, care necesită corecție optică.

Art. 4. Produsele participante/prețul de vânzare al produselor participante Produsele care fac obiectul acestei promoții sunt toate ramele de ochelari din stocul disponibil în magazin și lentilele aeriene cu tratament QUARZ din catalogul Interoptik

Prețul de vânzare a acestor produse este conform cu prețul de vânzare afișat pe brațul ramei iar pentru lentile prețul de vânzare este prețul recomandat în catalogul Interoptik.

Art. 5. Regulamentul promoției,/modul de desfășurare

a) La efectuarea unei comenzi de ochelari cu lentile ce au tratamentul QUARZ (ramă + lentile + montaj) se primeste 20% reducere din valoarea totala a ochelarilor. 

Art. 6. Condiţii de validitate

Pentru ca o comandă să fie considerată validă pentru această promoție trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să plaseze comenzile în perioada în care promoţia este activă (art.2);

b) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 3;

c) Participanții să achiziționeze din cadrul magazinului atât rama, lentilele precum si serviciile de montaj a lentilelor. Orice altă formă de achiziție nefiind validă pentru a beneficia de promoție.

d) Promoția se referă exclusiv la comenzile de ochelari menționate la art.4.

Art. 7. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Art. 8. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul https://profiopticiasi.ro/.