„25% reducere pentru achiziția de ochelari cu lentile cu protectie UV

Art. 1. Organizatorul Organizatorul promoţiei este S.C. Profioptic Serv. S.R.L. cu sediul în Iași, Bld. Alexandru cel Bun, nr. 15, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J22/841/2018, Cod de înregistrare fiscală 39143405, telefon: 0745173616, cont. RO77BTRLRONCRT0448466501.

Art. 2. Perioada și locul de desfășurare a promoției Promoția se desfăsoară la punctul de lucru al organizatorului din Iași, B-dul Nicolae Iorga, Nr.39, Bl.H2, în perioada 01 – 31 iulie 2022.

Art. 3. Dreptul de participare. La această promoție pot participa persoane fizice care necesită corecție optică pentru vederea la distanță si/sau pentru vederea de aproape. 

Art. 4. Produsele participante/prețul de vânzare al produselor participante Produsele care fac obiectul acestei promoții sunt ochelarii cu lentile aeriene care ofera protectie la UV, orice indice de refracție, orice material (incolor cu protectie UV, color cu protectie UV, fotocromatic, polarizant) orice tratament. Se includ si ochelarii de soare in limita stocului disponibil.

Prețul de vânzare al acestor ochelari in perioada promoției este compus din:

  1. Pretul lentilelor este conform cu prețul de vânzare recomandat în catalogul Essilor si Interoptik din care se reduce 25%
  2. Pretul ramelor este pretul afisat pe bratul fiecarei rame din care se reduce 25% in limita stocului disponibil.
  3. Pretul serviciilor de montaj este pretul afisat in magazin din care se reduce 25%.  

Art. 5. Regulamentul promoției,/modul de desfășurare

a) La efectuarea unei comenzi complete de ochelari (ramă + lentile + montaj) cu lentile cu protectie UV (incolore cu protectie UV, color cu protectie UV, fotocromatice, polarizante)  se primeste o reducere de 25% din valoarea totala a ochelarilor calculata conform descrierii de la art.4. 
b) Returul sau orice altă modalitate de schimb a ramelor sau a lentilelor comandate prin intermediul acestei promoții este posibil numai în situația în care se constata o eroare comisă de către personalul și colaboratorii SC Profioptic Serv. SRL. Scopul acestui eventual schimb se va face exclusiv in sensul de a remedia eroarea respectivă (viciu de fabricatie, recomandare gresita a dioptriilor, etc.)

Art. 6. Condiţii de validitate

Pentru ca o comandă să fie considerată validă pentru această promoție trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să plaseze comenzile în perioada în care promoţia este activă (art.2);

b) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 3;

c) Participanții să achiziționeze din cadrul magazinului atât rama, lentilele precum si serviciile de montaj a lentilelor. Orice altă formă de achiziție nefiind validă pentru a beneficia de promoție.

d) Promoția se referă exclusiv la comenzile de ochelari menționate la art.4.

Art. 7. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Art. 8. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului in magazin și prin publicarea pe website-ul https://profiopticiasi.ro/.