Oferim pacienților noștri atenția individualizată pe care o merită pentru a asigura servicii de optica medicala de înaltă calitate, precum și confort, încredere și fiabilitate.

01.

Examinarea ochilor.

Examinările oculare de rutină sunt o componentă importantă a îngrijirii medicale preventive.

Există multe afecțiuni care ar putea afecta sănătatea ochilor și care nu prezintă semne sau simptome evidente.

O parte integrantă a menținerii unei bune sănătăți a ochilor este screeningul pentru depistarea precoce a deficiențelor de vedere.

Cunoașterea din timp a acestora și compensarea lor previne scăderea calității vieții prin scăderea eficienței la locul de muncă sau la școală, a performanțelor în timpul practicării sportului preferat, a scăderii încrederii de sine sau, mai important, poate să prevină pierderea vederii.

02.

La ce să te aștepți.

În cabinetul nostru, ne străduim să oferim cele mai amănunțite examinări folosind tehnologie și echipamente moderne dar și experiența și meticulozitatea specialiștilor noștri astfel încât dumneavoastră, pacientul, să aveți încredere deplină în constatările noastre și în soluțiile recomandate.

Pe lângă includerea tuturor testelor pentru verificarea vederii pentru a vedea dacă este necesară o corectare a vederii (de exemplu, ochelari sau lentile de contact), verificăm și eventualele boli oculare, cum ar fi glaucom, cataractă, degenerescență maculară, și așa mai departe.

03.

Cât de des ar trebui să se facă o examinare a ochilor?

Vă recomandăm examinări oculare periodice pentru toți, inclusiv pentru copii, chiar și atunci când nu aveți dificultăți.

În conformitate cu orientările oferite de specialiști, intervalele recomandate sunt:

  • Persoane în vârstă de 15 ani sau mai puțin – în fiecare an
  • Persoane în vârstă de 16 – 59 ani – la fiecare 2 ani
  • Persoane în vârstă de 70 ani și peste – în fiecare an
  • Pacienți diabetici și cu glaucom – în fiecare an
  • În vârstă de 40 ani sau peste care au o rudă apropiată cu glaucom – în fiecare an

Cele de mai sus sunt îndrumări generale, dar dacă este necesar din punct de vedere clinic, poate fi recomandată o examinare a ochilor mai frecvent, specialistul optometrist vă va sfătui în acest sens.

04.

Executarea cu precizie a oricarui tip de montaj.

Deținem propriul atelier de montaj dotat cu aparatură automatizată și cu instrumentele necesare pentru ca opticienii noștri să execute cu precizie orice tip de montaj al ochelarilor de vedere, sau a ochelarilor de soare cu dioptrie.

Abordarea individuală și atenția deosebită acordată montajului face ca ochelarii noștri să fie impecabili și rezistenți în timp.

Indiferent de felul lor, monofocali, progresivi sau bifocali, ochelarii montați în atelierul nostru trebuie să fie confortabili și fiabili iar purtarea lor să nu îți dea „bătăi de cap” și din aceste motive îți oferim ajustări și reparații gratuite pe toată perioada de utilizare a lor.

05.

Montaj pe orice tip de ramă.

Indiferent de nevoia pe care o ai sau preferinţele tale în materie de rame de ochelari, te putem ajuta cu montaj profesional! Executăm montaj pe orice tip de ramă (întreagă, cu fir, capsă sau cu şurub), fie că este noua sau proprie.

Vă rugăm să ne sunați sau folosiți formularul nostru de online (apasă aici) dacă aveți întrebări sau pentru a stabili o întâlnire.

Parteneri.

Partenerii noștri sunt firme de renume în România şi în lume, în industria de optică medicală.