Ochelarii de la Profi Optic însemnă mai mult decât rame și lentile, ei însemnă pasiune, profesionalism și experiență de peste 20 ani în domeniu.
La noi te poți aștepta la angajați empatici cu înaltă calificare și motivație, care vor avea grijă individual de toate dorințele tale.
Suntem convinși: Nu există nimic mai valoros decât sfaturi profesionale, tehnice și de modă.
 Contactează-ne astăzi pentru orice întrebări sau pentru a programa o consultație!

Misiunea noastră.

Misiunea noastră este să transformăm modul în care priveşti lumea, oferindu-ţi o vedere clară în orice moment. Vrem să te ajutăm să ai siguranţa că ochii tăi sunt perfect protejaţi, îmbinând în acelaşi timp beneficiile de sănătate cu aspectul impecabil, adaptat propriului tău stil.

Viziunea noastră.

Ne dorim să fim primii la care apelezi atunci când ai o întrebare legată de vederea ta, sau când te preocupă sănătatea ochilor tăi. Ne dorim să fim cabinetul din Iasi de încredere pe drumul unui nou început pentru vederea şi imaginea ta.

Valorile noastre

Creatori de soluţii.

Experiența ne-a învățat zâmbim în faţa fiecărei provocări şi să găsim mereu soluţia potrivită.

Buni ascultători.

Ştim să ascultăm şi ne tratăm întotdeauna clienţii cu respect şi amabilitate.

Atenţi la nevoi specifice.

Suntem cu toţii diferiţi, fiecare dintre noi având alte nevoi şi dorinţe de aceea, căutăm întotdeauna soluţii personalizate, pentru fiecare client în parte.

Pasiune pentru muncă şi oameni.

Am conceput un loc al nostru unde ne urmăm pasiunea. Ne dorim ca fiecare client să revină cu plăcere cu prietenii și familia, iar relaţiile profesionale să fie strânse şi bazate pe încredere.

Abonare newsletter.