Centrul de optica medicală Profi Optic a fost deschis în anul 2018 de către Sorin Nastasă, specialist optometrist cu obiectivul principal de a îți oferi o vedere cât mai clară cu putință.

Din experiența de peste 20 ani ca optician și optometrist știm cel mai important factor în tratarea clienților noștri este empatia și o bună comunicare. Astfel, Profi Optic și-a construit în scurt timp o reputație solidă, oferind servicii de îngrijire a ochilor de calitate, o colecție impresionantă de rame, lentile atent selecționate pentru confort și durabilitate precum și servicii de montaj și reparații ochelari în atelierul propriu.

Personalul nostru este calificat și instruit, mereu la curent cu noutățile în domeniu astfel încât să putem răspunde tuturor nevoilor specifice ale clienților noștri și ne putem mândri cu recomandările personalizate pe care le oferim fiecărei persoane în parte.

Ne dorim sa fim un loc în care te simți confortabil și unde poți să-ți aduci familia și prietenii.

Contactează-ne astăzi pentru orice întrebări sau pentru a programa o consultație!

Misiunea noastră.

Misiunea noastră este să transformăm modul în care priveşti lumea, oferindu-ţi o vedere clară în orice moment. Vrem să te ajutăm să ai siguranţa că ochii tăi sunt perfect protejaţi, îmbinând în acelaşi timp beneficiile de sănătate cu aspectul impecabil, adaptat propriului tău stil.

Viziunea noastră.

Ne dorim să fim primii la care apelezi atunci când ai o întrebare legată de vederea ta, sau când te preocupă sănătatea ochilor tăi. Ne dorim să fim cabinetul din Iasi de încredere pe drumul unui nou început pentru vederea şi imaginea ta.

Valorile noastre.

Creatori de soluţii.

Experiența ne-a învățat zâmbim în faţa fiecărei provocări şi să găsim mereu soluţia potrivită.

Buni ascultători.

Ştim să ascultăm şi ne tratăm întotdeauna clienţii cu respect şi amabilitate.

Atenţi la nevoi specifice.

Suntem cu toţii diferiţi, fiecare dintre noi având alte nevoi şi dorinţe de aceea, căutăm întotdeauna soluţii personalizate, pentru fiecare client în parte.

Pasiune pentru muncă şi oameni.

Am conceput un loc al nostru unde ne urmăm pasiunea. Ne dorim ca fiecare client să revină cu plăcere cu prietenii și familia, iar relaţiile profesionale să fie strânse şi bazate pe încredere.

Abonare newsletter.