30% reducere la orice rama de ochelari

 CADOU consultația optometrică 

Acum e mai uşor să faci schimbarea mult dorită la capitolul ochelari de vedere.

Indiferent că alegerea ta este o ramă de la un brand renumit (Ray-Ban, Vogue, Guess, Police, Carolina Herrera, etc.) sau una din “gama buget” în colecțiile noastre vei găsi mereu ceva care să ți se potrivească perfect.

Indiferent ce fel de ochelari alegeti (progresivi, bifocali sau monofocali) îţi oferim 30% reducere toate ramele de ochelari și ochelarii de soare în limita stocului nostru disponibil în magazin.

 

Obtine oferta acum!
  Ne găsești în Iași pe Bulevardul Nicolae Iorga, nr.39, bl.H2 parter (vis-a-vis de Gara Internațională Nicolina), de LUNI până VINERI între orele 9:00 – 17:00.

  Experiența noastră, atenția deosebită pe care o acordăm fiecărei persoane în parte precum și colaborarea cu cei mai mari producători din industria de optică face ca peste 99% dintre clienții noștri să se declare fericiți ochelarii facuti de noi.

  Informarea corectă asupra opțiunilor existente, estetica ochelarilor şi armonizarea acestora cu personalitatea clientului, îmbinate cu reduceri consistente, ne ajută să fim aproape de nevoile oamenilor care ne calcă pragul.

  Oferta este supusă unor termeni și condiții.? Verifică aici regulamentul promoției

  * regulamentul este disponibil și in magazin

  Programează o consultație!
   Abonare newsletter.