Ochelari cu protectie solara

25% REDUCERE + CADOU consultația optometrică 

Deși cei mai mulți dintre noi înțelegem importanța protejării pielii noastre de razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui în timpul activităților în aer liber, majoritatea dintre noi nu știm că expunerea ochilor noștri la razele UVA și UVB ale soarelui poate fi, de asemenea, dăunătoare.

În luna iulie îți oferim o REDUCERE de 25% și CADOU consultația optometrică dacă îți faci ochelarii cu lentile cu protectie la UV.

Reduceți expunerea la raze periculoase cu lentile pentru protecție UVA și UVB. Ochelarii cu lentile fotocromatice (heliomate), ochelarii de soare polarizati, ochelarii cu lentile incolore dar cu tratamente ce obsorb radiatiile nocive de la soare, ofera protectie și claritate superioara, astfel incat sa puteti obtine confortul de care aveti nevoie pentru a va bucura de fiecare activitate in aer liber.

Obtine oferta acum!
  Experiența noastră, atenția deosebită pe care o acordăm fiecărei persoane în parte precum și colaborarea cu cei mai mari producători de lentile face ca peste 99% dintre clienții noștri să se declare fericiți ochelarii facuti de noi.

  Indiferent ce fel de ochelari alegeti (progresivi, bifocali sau monofocali) in luna iulie vă propunem prețuri speciale pentru lentilele cu protectie la razele solare.

  Ne găsești în Iași pe Bulevardul Nicolae Iorga, nr.39, bl.H2 parter (vis-a-vis de Gara Internațională Nicolina), de LUNI până VINERI între orele 9:00 – 17:00.

   

  Informarea corectă asupra opțiunilor existente, estetica ochelarilor şi armonizarea acestora cu personalitatea clientului, îmbinate cu reduceri consistente, ne ajută să fim aproape de nevoile oamenilor care ne calcă pragul.

  Oferta este supusă unor termeni și condiții.👉 Verifică aici regulamentul promoției

  * regulamentul este disponibil și in magazin

  Programează o consultație!
   Abonare newsletter.