optica iasi

Cum Alegi O Optica Din Iasi Cu Servicii De Calitate

Ai probleme cu vederea si cauti un specialist pentru o evaluare a starii de sanatate a ochilor tai?

Simti ca vederea ti-a slabit si ochelarii actuali nu iti mai sunt de prea mare folos?

Daca ti-ai inceput cautarile pe Google cu dorinta de a identifica o optica din Iasi inspre care sa iti poti indrepta pasii, acest articol iti va fi cu siguranta folositor.

In randurile urmatoare vei descoperii ce criterii ar trebui sa ai in vedere atunci cand faci research online dupa o optica medicala, ca sa te asiguri ca, alegi un cabinet unde ai increderea ca primesti servicii de calitate.

Criteriile dupa care sa cauti online un cabinet de optica din Iasi cu servicii de calitate

Verfica prezenta cabinetului online

Cabinetul ar trebui sa aiba macar o pagina de Facebook si un site de prezentare. Iar acestea sa fie actualizate periodic.

Site-ul nu ar trebui sa arate ca si cum ar fi fost realizat in 1900 toamna, ci sa poata fi usor de navigat indiferent ca intri pe el de pe tableta sau de pe mobil.

Te intrebi de ce conteaza aceste lucruri?

Ei bine pentru ca, ele iti pot spune rapid si sigur, daca acelui cabinet ii pasa de imaginea sa online, de modul cum potentialii pacienti percep acel cabinet si serviciile pe care el le ofera.

Totodata denota si transparenta din partea cabinetului, deoarece, prin prezenta sa online, actualii si fostii pacienti ai cabinetului pot lasa review-uri si comentarii la materialele pe care cabinetul de optica le publica pe site sau pe conturile sale de social media.

De regula, intre imaginea online si cea offline exista o corelatie directa. Asadar, faptul ca un cabinet are o imagine impecabila online se traduce si prin eforturi sustinute de imbunatatire a activitatii pe care acel cabinet o desfasoara zi de zi, pentru a se putea dezvolta continuu.

Verifica numarul de fani

Intra pe pagina de Facebook si uita-te la numarul de fani.

O optica recent deschisa va avea un numar mic de fani.

La polul opus, o optica medicala cu vechime pe piata ar trebui sa aiba intre cateva mii si cateva zeci de mii de fani. Si practic vechimea acelei firme pe piata, ar trebui sa-ti indice ca, face lucrurile bine si drept urmare, oamenii aleg serviciile sale iar si iar, atunci cand au nevoie.

Uita-te la review-urile negative

Tuturor ne place sa citim recenzii pozitive. Ele vin si ne intaresc ideea ca urmeaza sa luam o decizie inteleapta.

Insa nu aici ar trebui sa iti concentrezi atentia daca doresti sa ai parte de servicii oftalmologice de calitate.

Citeste cu atentie review-urile negative. Vezi daca exista anumite lucruri mai putin placute care sunt aduse in discutie iar si iar. Vezi cum se raspunde de catre detinatorul cabinetului la „acuzele” aduse. Sunt bine fundamentate ideile expuse? Fii atent si la limbajul folosit de catre detinatorul opticii (sau persoana din echipa sa raspunzatoare de imaginea cabinetului online).

Pune cap la cap cele citite si, daca vei ajunge la concluzia ca aspectele negative citite reprezinta rezultatul prestarii de servicii de optica slabe calitativ, taie acel cabinet de pe lista ta fara sa ai prea multe mustrari de constiinta.

Verifica transparenta preturilor

A afisa o lista de preturi pe site, mai ales daca vorbim de niste servicii standard, unde se incadreaza si consultatia de rutina, denota transparenta si corectitudine din partea acelui cabinet.

Totodata, nici tu nu vei fi luat prin surprindere atunci cand, in urma consultului ti se comunica tariful pe care il ai de platit.

Un cabinet de optica din Iasi care se respecta, iti va comunica direct pe site tarifele, pentru ca tu sa stii la ce sa te astepti.

Citeste rubrica Despre noi a cabinetului de optica din Iasi

Pe site sunt prezentati membrii echipei acelui cabinet. Verifica aspectele ce tin de experienta acelor specialisti.

Sunt ei nou iesiti de pe bancile facultatii sau au cel putin cativa ani sau poate chiar mai bine de un deceniu experienta in oftalmologie?

Asa cum este si normal, cu cat un specialist are o experienta mai mare, cu cat a vazut, a diagnosticat si a gasit rezolvare pentru problemele de vedere a mai multi pacienti, cu atat increderea in acea persoana ca fiind una cu competente inalte ar trebui sa creasca.

Mai mult, daca stii ca problemele tale cu vederea nu sunt chiar atat de simple, uita-te si la specializarea acelui medic. Care este „superputerea” lui? Pacientii il recomanda pentru ca le-a prescris ochelari cu lentile progresive cu care s-au adaptat usor si rapid? Sau…

Mergi pe fir si vezi daca, oftalmologul la care urmeaza sa mergi se diferentiaza in vreun fel de toti ceilalti oftalmologi din Iasi. Aceste aspecte le poti observa mai usor, daca, de data aceasta te concentrezi pe citirea testimonialelor pozitive pe care le gasesti fie pe pagina de Facebook fie pe Gogle Maps atunci cand cauti cabinetul respectiv de optica din Iasi.

Si desigur, asigura-te ca, adaugi pe lista ta de verificare si Profi Optic Iasi. Toate detaliile de care ai nevoie se afla la doar cateva clickuri distanta. Studiaza toate aspectele pe cont propriu pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru tine.