Despre noi.

Cabinetul nostru de optică medicală și optometrie din Iași
pe care te poți baza cu toată încrederea!

Ne dăm seama că ai multe opțiuni atunci când trebuie să alegi un cabinet de unde să îți procuri ochelari în Iași.

De asemenea suntem foarte conștienți de faptul că ai numeroase opțiuni atunci când trebuie să faci prescripțiile (consultațiile) pentru ochelari și lentile de contact.

De aceea, este foarte important pentru noi să te consiliem cu profesionalism și răbdare în timpul consultației, în alegerea ramelor și lentilelor de ochelari sau a lentilelor de contact. Ne mândrim cu calitatea serviciilor și cu abilitățile de ascultare.

Facem tot posibilul să înțelegem nevoile de îngrijire a ochilor și să oferim soluții care să se potrivească cel mai bine cerințelor tale de vedere individuale.

Obiectivul nostru este de a oferi servicii de optică medicală, consultații, ochelari și lentile de contact la care să apelezi cu încredere de ori de câte ori ai nevoie.

Nu putem concura cu unele dintre magazinele de optică cu reduceri foarte mari la unele produse ieftine și de calitate inferioară dar stăm în spatele fiecăruia dintre produsele noastre de înaltă calitate, iar prețurile noastre sunt competitive.

Misiunea noastră este de a păstra, restabili și îmbunătăți vederea fiecărui membru al familiei tale.

Fondată în 2018 de Sorin Nastasă, specialist optometrist cu o larga experiență și expertiză în domeniu, Profi Optic Iași, a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate cabinete de optică medicală din Iași.

Personalul nostru se angajează să îți ofere atenție personală și își ia timp pentru a asculta nevoile specifice de îngrijire a ochilor pentru a-ți depăși așteptările în ceea ce privește vederea.

Competență și profesionalism.

Experiență relevantă cumulată în 18 ani de lucru în domeniu.

Produse autentice.

Origine controlată.

Service gratuit.

Ajustări și reparații gratuite.

Garanţie specială 14 zile.

Dacă nu eşti mulţumit îţi dăm banii înapoi sau alt produs.

Garanţie asigurată 24 luni.

Pentru orice produs.

Soluţii complete de îngrijire a vederii.

Vezi bine şi arăţi perfect.

Misiunea noastră.

Misiunea noastră este să transformăm modul în care priveşti lumea, oferindu-ţi o vedere clară în orice moment al zilei şi în orice anotimp. În plus, vrem să te ajutăm să ai siguranţa că ochii tăi sunt perfect protejaţi, îmbinând în acelaşi timp beneficiile de sănătate cu aspectul impecabil, adaptat propriului tău stil.

Viziunea noastră.

Ne dorim să fim primii la care apelezi atunci când ai o întrebare legată de vederea ta, sau cand te preocupă sănătatea ochilor tăi. Ne dorim să devenim partenerul tău de încredere pe drumul unui nou început pentru vederea şi imaginea ta.

Valorile noastre.

Am conceput un loc al nostru unde ne urmăm pasiunea. Ne dorim ca fiecare client să revină cu plăcere, iar relaţiile profesionale să fie strânse şi bazate pe încredere.

Creatori de soluţii.

În peste 18 ani de experienţă am încercat, am greşit şi am învăţat. Astăzi zâmbim în faţa fiecărei provocări şi găsim mereu soluţia potrivită.

Buni ascultători.

Ştim să ascultăm şi ne tratăm întotdeauna clienţii cu respect şi amabilitate.

Atenţi la nevoi specifice.

Suntem cu toţii diferiţi, fiecare dintre noi având alte nevoi şi dorinţe. Am înţeles de-a lungul timpului că aceiaşi ochelari de vedere şi aceleaşi lentile nu sunt potrivite pentru două persoane cu activităţi şi stiluri de viaţă diferite. De aceea, căutăm întotdeauna soluţii personalizate, pentru fiecare client în parte, fie că este el contabil sau şofer.

Pasiune pentru muncă şi oameni.

Am conceput un loc al nostru unde ne urmăm pasiunea. Ne dorim ca fiecare client să revină cu placere, iar relaţiile profesionale să fie strânse şi bazate pe încredere.

Cabinetul nostru.

Abonare newsletter.