Schiaza fara grija desi porti ochelari de vedere. Ochelari pentru schi.

Ochelari pentru schi.

Pe langa temperaturile scazute care nu sunt pe placul tuturor si agitatia din orase in preajma sarbatorilor, anotimpul rece aduce bucurie, mai ales pentru iubitorii sporturilor de iarna, care abia asteapta sa ia cu asalt partiile de schi sau snowboard, in cautare de adrenalina.

Schiatul este unul dintre cele mai populare sporturi din aceasta categorie, fiind practicat de catre milioane de oameni in intreaga lume. In Romania, conform statista.com, in 2018 aproximativ 654,000 persoane s-au bucurat de acest sport, iar numarul creste de la an la an, datorita popularitatii dobandite in randul populatiei, indiferent de categoria de varsta.

Fiind practicat in anotimpul rece, pe zapada, schiatul necesita un echipament corespunzator, care sa ofere confort si siguranta practicantului, iar unul dintre cele mai importante elemente ale acestui echipament consta in ochelarii speciali pentru schi.

Pe langa designul care completeaza perfect intregul costum de schi, ochelarii speciali creati pentru acest sport au ca principal scop protejarea practicantului impotriva temperaturilor foarte scazute, a curentului de aer creat in timpul deplasarii si mai ales, impotriva razelor soarelui reflectate in zapada. Astfel, acestia reusesc sa imbunatateasca si sa mentina claritatea vederii sportivului pe tot parcursul aventurii pe partie, protejand ochii si fata in timpul oricaror accidente neprevazute.

Dar ce te faci atunci cand esti purtator de ochelari de vedere si vrei sa schiezi?

Pentru purtatorii de ochelari de vedere, sporturile in general pot fi provocatoare, intrucat nu multe activitati sunt confortabile cu ochelarii pe nas. Cu toate acestea, solutii care mai de care mai eficiente sunt proiectate zi de zi pentru a asigura un confort desavarsit purtatorilor de ochelari in timpul practicarii sporturilor.

Pentru iubitorii de schi, una dintre cele mai eficiente solutii consta in insertiile pentru lentilele de corectie a ochelarilor de schi.

Acestea se potrivesc perfect pentru orice tip de ochelari de schi sau snowboarding, atat pentru adulti cat si pentru copii, permitand ochelarilor zilnici de vedere sa stea comod sub ochelarii de schi si oferind astfel confort vizual deplin purtatorului. In plus, montajul insertiilor se realizeaza foarte simplu, indiferent de forma si marimea ochelarilor de schi, acestea diminuand de asemenea la minim si efectul neplacut de aburire a ochelarilor.

Nu uita! Pentru confortul si siguranta ta este foarte important cum iti alegi ochelarii speciali pentru schi, intrucat acestia vin cu specificatii diverse in functie de nevoile tale vizuale si vremea de afara. Prin urmare, cel mai bine este sa mergi intr-un magazin specializat pe astfel de articole, si nu sa ii achizitionezi „dupa ureche”.

Fie ca esti sau nu purtator de ochelari de vedere, daca abia asteptai vacanta de sarbatori pentru a te relaxa pe partie, dar inca nu ti-ai completat echipamentul cu ochelari de schi, te asteptam in cabinetul Profi Optic Iasi. Aici vei gasi ochelari de schi de calitate si insertii pentru lentilele de corectie, alaturi de sfaturi si recomandari de la specialistii nostri in optica medicala!

Noi iti uram sarbatori cat mai frumoase si multa zapada pe partie!