fbpx

Servicii premium de optica medicala, pentru orice nevoie si buget

Printr-un pachet complet de servicii profesionale de optica medicala, alaturi de o selectie riguroasa de produse alese cu grija pentru a satisface cele mai specifice gusturi si nevoi, oferim fiecarei persoane solutii individuale, pentru ca purtarea ochelarilor sa fie mai confortabila si mai placuta.

Serviciile noastre –

Executarea cu precizie a oricarui tip de montaj

Executam cu precizie orice tip de montaj al ochelarilor de vedere, fie ca vorbim despre ochelari monofocali, bifocali, progresivi sau alte variante de care ai nevoie.

Montaj pe orice tip de rama

Indiferent de nevoia pe care o ai sau preferintele tale in materie de rame de ochelari, te putem ajuta cu montaj profesional! Executam montaj pe orice tip de rama (intreaga, cu fir, capsa sau cu surub), fie ca este noua sau proprie.

Reparatie si intretinere ochelari

Avem grija sa ramanem alaturi de tine si dupa ce te-am ajutat sa achizitionezi ochelarii preferati. De aceea, oferim servicii complete de reparatie si intretinere pentru ochelari de vedere, pentru ca tu sa ii porti cu placere si incredere.

Prescriere corectie optica (ochelari)

Colaboram cu specialisti acreditati in optica medicala, atenti la nevoile ochilor tai si venim cu solutii si recomandari personalizate prin servicii profesionale de prescriere corectie optica. Mai multe detalii

Prescriere lentile de contact

Capacitatea noastra de a intelege necesitatile vizuale si de protectie in functie de activitatea ta zilnica ne ofera abilitatea de a-ti face cele mai bune recomandari in materie de lentile de contact. Mai multe detalii

Examen pol anterior

Este realizat cu echipamente profesionale si are drept scop examinarea partii din fata a globului ocular (conjunctiva, sclera, corneea, irisul si cristalinul).

Examen de „fund de ochi”

Presupune examinarea retinei, a nervului optic si a vaselor retinei, pentru identificarea eventualelor probleme de sanatate ale ochilor tai.

Masurarea presiunii intraoculare

Este realizat cu echipamente profesionale si are drept scop examinarea partii din fata a globului ocular (conjunctiva, sclera, corneea, irisul si cristalinul).

Eleganta,rafinament si calitate.Produsele distribuite de Profi Optic Iasi au toate aceste calitati.

Sorin Toader
Sorin Toader

Îmi plac mult noii mei ochelari. Mi-am ales o rama de ochelari Guess pe care am pus lentile pentru calculator. Apreciez efortul personalului de a-mi rezolva repede comanda. Lentilele au fost puțin mai sofisticate și am putut să intru în posesia lor repede, pentru că cei vechi nu mai puteau fi folosiți. Am dat doar 4 stele din pricina locației. Nu este o locație centrală dar magazinul este elegant și ai de unde să alegi rame de ochelari, iar personalul foarte amabil. M-am simțit ca și cum prietenii m-ar ajuta să îmi aleg ochelarii. Mulțumesc Optica Medicala Profi Optic.

Mihaela Ștefan
Mihaela Ștefan

Extrem de mulțumită de serviciile și de produsele oferite ! Recomand cu drag și cu încredere!

Istrate Vasilica
Istrate Vasilica
Zeiss
Interoptik
Rodenstock
Porsche Design
Seiko
Disney
Guess
Flair
Gant
Silhouette

Abonare Newsletter