fbpx

Optică Medicală & Optometrist

Ești în Iași și cauți ochelari de primă clasă, la modă, care sunt perfect adaptați nevoilor tale?

Ai ajuns la locul potrivit. Oferim servicii complete de optică medicală în Iași.

Ce îți oferim

Satisfacție garantată

Găsim întotdeauna o soluție pentru clienții noștri. Ne ținem de aceasta promisiune pentru că doar clienții mulțumiți ne recomandă. Dacă nu ești mulțumit de noii tăi ochelari, bineînțeles îi vom schimba sau îi vom lua înapoi.

Test oftalmologic gratuit

Optometristul nostru îți va verifica vederea utilizând cea mai recentă tehnologie pentru rezultate precise și profesionale și va crea un profil vizual complet.

Garanție de calitate și funcționalitate

La noi primești doar calitate testată. Oferim o garanție de 24 de luni pentru calitate și funcționalitate pentru noii tăi ochelarii personalizați - începând de la data achiziției.

Inspecție profesională a ochelarilor

Pentru cea mai bună vedere și aspect, vom efectua o inspecție gratuită și o curățare profesională a ochelarilor dvs. în orice moment. Efectuăm lucrări de reparații rapid și ușor în atelierul nostru intern.

Garanţie și siguranță.

Noii tăi ochelari sunt asigurați automat la noi timp de 24 de luni (de la data achiziției) împotriva spargerii, deteriorării, furtului și modificării valorilor dumneavoastră de corecție (min. +/- 0,5 dpt.). În primul an vei primi o reducere de 50%, iar în al doilea an vei primi o reducere de 25% la prețul de achiziție al ochelarilor de schimb de același tip și design.

Produse de îngrijire și păstrare

La fiecare pereche nouă de ochelari vă este oferit gratuit toc pentru păstrare în siguranță și o lavetă pentru a curăța ușor lentilele.

Serviciile noastre

Folosind tehnologie modernă de măsurare și propriul nostru atelier de montaj, răspundem rapid și ușor nevoilor individuale a fiecărei persoane.

Examinarea ochilor

Oferim examinări amănunțite folosind tehnologie și echipamente moderne. De asemenea verificăm și prezența eventualelor boli oculare.

Consiliere profesională

Oricare ar fi nevoile tale: ochelari de distanță, de lucru, progresivi, bifocali sau alte tipuri de corecție a vederii (lentile de contact, etc.) cu experiența și expertiza profesională alegem cele mai bune soluții individuale.

Montaj pe orice tip de ramă

Executăm montaj pe orice tip de ramă (întreagă, cu fir, capsă sau cu şurub), fie că este noua sau proprie.

Produsele noastre

Avem o varietate de ochelari, ochelari de soare și accesorii. Obții exact ceea ce îți dorești de la o optică medicală la prețuri pe care ți le poți permite.

Ochelari de vedere

Peste 500 de modele de rame de ochelari, atât sub marca brandurilor internaţionale renumite, cât şi pentru bugete mai reduse, aşteaptă să fie probate.

Ochelari de soare

Mai mult decât un accesoriu, ochelarii de soare Profi Optic sunt creaţi special pentru a-ţi proteja ochii, indiferent de anotimp.

Lentile de contact

O selecţie atentă de lentile de contact cu dioptrii şi lentile colorate, la preţuri avantajoase, aşteaptă să işi facă loc în ritualul tau zilnic.

Soluţii şi accesorii

Îţi aducem o gamă variată de soluţii şi accesorii pentru întreţinerea ochelarilor şi pentru îngrijirea ochilor tăi.

Ce spun clienții

Blog

Postări recente

Unde ne găsesti

Trimite-ne un mesaj
    Abonare newsletter.