Lentile progresive „1+1”

cumperi o pereche de lentile progresive și primești încă o pereche de lentile
GRATIS

Tu decizi dacă lentilele gratuite sunt pentru tine sau pentru o altă persoană, dacă sunt tot progresive sau de alt tip.

 BONUS 50% REDUCERE LA A DOUA RAMĂ

Achiziționează ambele rame de la noi și pe a doua o plătești la jumătate din preț.

Avem, însă, o mică condiție: se plătește perechea de lentile care are cea mai mare valoare de catalog.

De ce să comanzi ochelari progresivi la noi

Vedere naturală la toate distanțele

Produse cu tehnologii moderne, lentilele noastre sunt autentice, au origine controlată, îți oferă vedere precisă la toate distanțele, câmpuri vizuale largi, tranziții lente de la aproape la distanță și intermediar și adaptare rapidă.

Probabil cel mai bun raport preț/calitate.

Prețul lentilelor progresive începe de la 1390 lei/perechea iar dacă adăugăm și reducerea de 50% pe care o poți obține la rame cu siguranță vei avea cel mai bun raport preț/calitate din oraș. Avem un stoc mare de rame ca să ai de unde alege.

Expertiză, competență și profesionalism.

Încă de la deschidere (2018) ne-am câștigat poziția noastră printre liderii de pe piața de optică medicală din Iași. Am făcut, prin experiența și disponibilitate față de client, ca mii de persoane să uite că sunt nevoiți să poarte ochelari. Suntem specializați în ochelari cu lentile multifocale și știm exact ce lentilă să recomandăm pentru confort în activitățile zilnice.

Atelier propriu de montaj

Executam montajul computerizat în atelierul propriu din locație unde avem instrumentele dar și priceperea necesară. Efectuăm cu precizie măsurătorile și ajustările necesare iar tu nu vei fi nevoit să aștepți zile întregi să vină un optician pentru un mic reglaj.

Risc zero pentru începători

În cadrul cabinetului nostru vom testa practic lentile progresive cu dioptriile tale astfel încât vei ști exact cum se folosesc și vei vedea pe viu beneficiile unei perechi de ochelari pentru toate distanțele. Dacă totuși nu reușești să te adaptezi îți schimbăm cu două perechi de lentile monofocale.

Dioptrii precise pentru sănătatea ochilor tăi.

Oferim consultații pentru stabilirea dioptriilor, verificăm fiecare prescripție cu aparatură modernă. Ne asumăm orice recomandare și de aceea depunem toată atenția pentru a identifica cea mai clară și confortabilă vedere.

Ce spun clienții

Unde ne găsesti

Trimite-ne un mesaj