DESPRE NOI


Ochelarii noi de vedere sau de soare, sau hotararea de a purta lentile de contact sunt un nou inceput atat pentru vederea ta cat si pentru imaginea ta. Cum pentru orice inceput e nevoie de incredere, Profi Optic este sprijinul tau, mereu alaturi, prin produse si servicii de calitate la preturi accesibile.

Intr-un cadru elegant completat de aparatura computerizată si precisă, toată priceperea noastră, este la dispozitia celor care îsi doresc lentile bine alese si corect adaptate la ramele dorite, fie ele fashion, sport sau banale rame pentru ochelari de buget.


Nu suntem doar niste vanzatori de ochelari, care te ametesc cu oferte de nerefuzat, suntem o echipa de opticieni, optometristi si consileri care impreuna cu medicii colaboratori facem ca ochelarii pe care ii concepem sa fie cei mai confortabili ochelari pe care clientii nostri i-au purtat vreodata.

In cei peste 15 ani de experienta, prin participarea la cursuri de perfectionare, conferinte, seminarii si expozitii organizate atat in tara cat si in strainatate de catre colaboratorii nostri - firme de prestigiu din domeniu - prin studiul individual si prin munca depusa cu pasiune ne-am desavarsit cunostintele tenhice si practice, astfel incat in ziua de astazi, un numar impresionant de lentile sunt recomandate si montate zilnic in laboratorul nostru de montaj, spre a aduce satisfactie miilor de oameni care privesc prin ele.

MAGAZINUL DE PREZENTARE

Am inaugurat un nou stil de abordare a relatiei cu clientul. Accentul este pus atat pe informarea asupra numeroaselor optiuni existente in prezent, cat si pe estetica ochelarilor si armonizarea lor cu personalitatea ta si schimba perceptia acestora dintr-un dispozitiv medical intr-un accesoriu la moda.

Oferta de produse, mereu actualizata, include branduri renumite pentru calitatea ireprosabila si designul deosebit.

Dorinta noastra este ca un control oftalmologic periodic, pe langa beneficiile prevenirii si corectiei unor probleme de sanatate, sa devina, in ambianta eleganta si relaxata a magazinului nostru, un prilej de a va informa si de a va bucura de toate beneficiile ce decurg din aceasta schimbare de imagine.

Pentru a-ti rasplati fidelitatea incercam sa avem in permanenta promotii si discounturi la o varietate cat mai mare de produse. Vino in magazin sau afla acum

 • Mariana Ioana Garlea
  Mi-am comandat prima mea pereche de ochelari cu lentile progresive și sunt foarte încântată. Mi-a luat câteva zile să mă acomodez, dar acum totul este perfect. Mulțumesc personalului amabil care mi-a explicat cu răbdare cum se folosesc acești ochelari. Am avut mereu o frică cum că nu mă voi obișnui. Îmi pare rău că am tot amânat momentul să îmi fac așa ochelari. Recomand Optica Medicala Profi Optic Iasi pentru profesionalism și pentru promptitudine.
  Mariana Ioana Garlea
 • Ochelarii sunt superbi. Prețuri avantajoase, iar timpul in care au trebuit sa vina ochelarii a fost scurt. Recomand!
 • Daca cineva dorește ochelari frumoși dar și de calitate .. recomand cu toată încrederea ! Eu personal sunt foarte mulțumită, și voi reveni cu siguranța ori de câte ori voi avea nevoie !
  Maria Manita
 • Desi initial am fost putin sceptic, odata intrat pe usa acestui cabinet am intalnit oameni cu veritabila pasiune pentru ceea ce fac si un profesionalism care, din pacate, nu se gaseste atat de usor. Felicitari pentru serviciile impecabile pe care le oferiti!
  Petru S.- I.
 • Addrian M
  Profesionalism si servicii ireproșabile. Personal răbdător care te ajută să îți alegi exact de ce ai nevoie. Recomand cu încredere!
  Addrian M
 • Sunt foarte mulțumită de consultanța pe care am primit-o în magazin, de oferta variată pe care mi-au prezentat-o iar raportul calitate preț este foarte bun. Recomand cu încredere! �
  Roxana Maria Pomană
 • Extrem de mulțumită de serviciile și de produsele oferite ! Recomand cu drag și cu încredere! 😊
  Istrate Vasilica
 • Mihaela Ștefan
  Îmi plac mult noii mei ochelari. Mi-am ales o rama de ochelari Guess pe care am pus lentile pentru calculator. Apreciez efortul personalului de a-mi rezolva repede comanda. Lentilele au fost puțin mai sofisticate și am putut să intru în posesia lor repede, pentru că cei vechi nu mai puteau fi folosiți. Am dat doar 4 stele din pricina locației. Nu este o locație centrală dar magazinul este elegant și ai de unde să alegi rame de ochelari, iar personalul foarte amabil. M-am simțit ca și cum prietenii m-ar ajuta să îmi aleg ochelarii. Mulțumesc Optica Medicala Profi Optic.
  Mihaela Ștefan
 • Eleganta,rafinament si calitate.Produsele distribuite de Profi Optic Iasi au toate aceste calitati.
  Sorin Toader

Spune-ne parerea ta!


Fotografie cu tine

SERVICII


Cabinetul este dotat cu aparatura moderna iar prin intermediul medicilor oftalmologi colaboratori va oferim urmatoarele servicii medicale:

prescriere corectie optica (ochelari)
inclusiv retete speciale pentru lentile progressive, lentile de interior, in functie de specificul activitatii fiecarui pacient

prescriere lentile de contact
examen pol anterior
examen de fund de ochi
masurarea presiunii intraoculare

Laboratorul de optica

este dotat cu doua linii computerizate ce permite citirea automata in 3D a formei ramei,
centrarea lentilei si prelucrarea ei automata.
Executarea cu precizie a oricarui tip de montaj al ochelarilor monofocali, bifocali, progresivi, etc.
Montaj pe orice tip de rama: intreaga, cu fir, capsa sau surub.
Calitatea executiei este verificata continuu incepand de la caracteristicile lentilelor brute si terminand cu produsul finit.
Servicii de reparatii si intretinere ochelari.
Montaj atat pe rame noi cat si pe rame proprii.

AFLA PRIMUL NOUTATILE